Home

TravellingWELL.nl stopt, maar Tina Somberg-Buiks niet!

Het had eigenlijk twee jaar geleden al plaats zullen vinden, maar nu is het dan echt zo ver. Op 1 jan. 2023 zet ik alle reisbureauactiviteiten wat TravellingWELL.nl betreft stop om te gaan genieten van mijn pensioen.


Tina Somberg-Buiks van TravellingWELL.nl en House of Britain slaan de handen ineen

Maar .......... omdat ik eigenlijk niet helemaal wil stoppen met alles en mijn uitgebreide kennis over Schotland niet verloren wil laten gaan, hebben reisorganisatie House of Britain, die reizen naar Engeland, Wales, Ierland en Schotland verzorgt en ik als eigenaar van TravellingWELL.nl de handen ineen geslagen.


Zij gaan mijn hulp inroepen als hun (potentiële) klanten en u als mijn klanten of abonnees van de TravellingWELL.nl Nieuwsbrief naar Schotland willen en graag wat meer ondersteuning willen ontvangen, gebruik willen maken van zeer kleinschalige accommodatieadressen, zich tijdens een Celtic Handfasting Ceremony aan elkaar willen verbinden, een wandelvakantie en/of fietsvakantie in Schotland willen boeken, beide met bagagevervoer etc. etc.) of een zeer uitvoerige Travelling WELL Reisgids (heette tot nu TravellingWELL.nl Reisgids) willen laten samenstellen.


Wilt u op de hoogte blijven hoe de samenwerking er uit gaat zien? Ga dan naar onze combipagina. Wilt u weten wat het aanbod aan reizen en activiteiten in 2023 zal zijn, dan kunt u zich daar ook inschrijven op de House of Britain Nieuwsbrief. U ontvangt dan vanaf dat moment de House of Britain Nieuwsbrief en als dank een online boekje met 25 onontdekte pareltjes in Great Britain en Ireland.


U kunt voor het aanvragen van een offerte van een reis naar Schotland gewoon contact per mail met hen opnemen of hen bellen: 0118-440444 van ma t/m vrij tijdens kantooruren.


Wilt u graag dat ik erbij betrokken wordt dan kunt u dat aangeven. Ik verzorg dan het onderdeel, de activiteit waar u in geïnteresseerd bent of stel de hele reis samen, maar de boeking en betaling gaat gewoon via House of Britain.


Wij hebben er allemaal heel veel zin in, omdat wij u vanaf het nieuwe jaar nog beter kunnen helpen met uw reis in Schotland en dat is natuurlijk het doel waar wij naar streven!!

Tina van TravellingWELL.nl


Het team van House of Britain: Kevin, Marlou, Silvia, Dunja, Melanie, Kathleen en Linde.


Lieve lieve klanten: Duizend maal dank voor jullie vertrouwen in TravellingWELL.nl

Zonder jullie had TravellingWELL.nl zich niet hebben kunnen ontwikkelen tot een succesvolle reisorganisatie en zou het mij ook niet gelukt zijn om zo velen onder u te 'besmetten' met het Schotlandvirus, dat nooit meer overgaat.
Gelukkig is dat virus volkomen onschuldig, is Schotland heel groot en kost het je jaren en jaren om al die schitterende plekken, de roerige geschiedenis, de heerlijke activiteiten en de whisky te ontdekken en last but not least de geweldig gastvrije Schotten beter te leren kennen.

Ik wens iedereen nog heel veel jaren vol heerlijke reiservaringen in het schitterende Schotland en ik zal u daar graag mee blijven helpen!


Fijne Feestdagen en een gezond en gelukkig 2023!



Schotland specialist in reizen

Wij zijn door Visit Scotland erkend als Scots Specialist Counselor on Travel to Scotland.

De TravellingWELL.nl Nieuwsbrief

Lees hier de allerlaatste TravellingWELL.nl Nieuwsbrief zodat u weet wat er allemaal gaat veranderen in 2023!

Laatste nieuws en evenementen

The Burrell’s Legacy in Burrell Collection Glasgow Van 27 aug. 2022 tot 17 april 2023

november 9, 2022
Een nieuwe tentoonstelling in het compleet gerenoveerde museum over de ‘schatten’ die het echtpaar Burrell aan Glasgow en aan de stad waar ze woonden Berwick geschonken heeft in de 70er jaren en die nu overzichtelijk en zeer ruimtelijk zijn opgesteld. Gratis entree Openingstijden: ma t/m do en za van 10.00 – 17.00 en vrij en …

The Afterlife of Mary Queen of Scots Hunterian Museum Glasgow van 14 oktober 2022 t/m 5 februari 2023

oktober 7, 2022
Mary Queen of Scots (1542-1587) is al eeuwenlang een cultureel icoon en fascineert het grote publiek nog steeds. Niet alleen in Schotland maar over de hele wereld. De legende Mary is te vinden in talloze films, boeken, toneelstukken, kunstwerken, munten, ja waar niet? Dit is een gratis tijdelijke tentoonstelling en u hoeft ook niet online …

New Arrivals: From Salvador Dali to Jenny Saville t/m zondag 12 februari 2023 Scottish National Gallery of Modern Art (Modern One) Edinburgh

augustus 30, 2022
De tentoonstelling op de begane grond bestaat uit meer dan 100 kunstwerken uit ong. 110 jaar. Landschappen, prints, surrealisme met interessante verhalen achter de kunstwerken. Centraal staat een nieuwe aanwinst van de Amerikaanse artiest Amie Sieger, samen met andere prachtige werken van Salvador Dali, Damien Hirst, Peter Doig, France-Lise McGurn, Wangechi Mutu, Pablo Picasso, Bridget …