Schotland: onze accommodatie adressen

Onze accommodatie adressen in Schotland, die u voor uw reis kunt boeken

Net als voor onze  TravellingWELL.nl reizen geldt ook voor de accommodatie adressen die wij gebruiken, dat ze van goede kwaliteit moeten zijn en als het kan kleinschalig. We hebben het grootste deel van de B&B’s en Guest Houses en de vakantiewoningen van particulieren bezocht of klanten, die er verbleven hebben waren enthousiast. De eigenaars zijn trots op hun bezit en op de streek waarin zij wonen. Zij zullen u met raad en daad bijstaan opdat u zo veel mogelijk geniet van uw verblijf.

Omdat we ons gespecialiseerd hebben in Schotland is de keus aan accommodatie adressen groot en kunnen we u in iedere deel van dit enorm grote land helpen met een voor u geschikt adres.

De vakantiewoningen van The National Trust for Scotland, waarvan we ook een aantal gebruiken, hebben we niet bezocht, omdat we zeker weten dat zij alleen woningen gebruiken, die zonder meer goed zijn en vaak ook nog eens op prachtige locaties liggen.

Sinds 2015 kunnen we u nu ook een  beperkt aantal campings en alle hostels van Hostelling Scotland (tot nu toe heette het Scottish Youth Hostelling Association (SYHA) aanbieden. Als we de camping of het hostel niet bezocht hebben, is dat vermeld. Zijn er al wel klanten van ons geweest, dan staan hun bevindingen er bij.

De accommodatie adressen zijn in regio’s ingedeeld en worden allemaal uitgebreid besproken. U kunt op een kaart klikken om te locatie te zien.

Is uw ideale adres er nog niet bij? Neem contact met ons op en vertel ons waar u naar op zoek bent en wij zoeken accommodatie, die precies bij u past.

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

  • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis
  • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af 
  • Wilt u uw huisdier meenemen tijdens een reis op eigen gelegenheid, kijk dan bij de voorwaarden waaraan u moet voldoen
  • We hebben voor ieder gebied in Schotland accommodatieadressen, waar uw hond ook zeer welkom is