Wandelvakanties vanuit 1 adres

Wandelvakanties vanuit 1 adres

De wandelorganisatie in Schotland waarmee wij al een flink aantal jaren samenwerken voor de langeafstandswandelingen , biedt nu ook wandelvakanties aan in 4 verschillende regio’s in Schotland, waarbij u 4, 5 of 6 nachten verblijft in een standaard B&B/Inn/Hotel in 2 pers. kamer met badkamer en lekker Schots ontbijt, net als bij de langeafstandswandelingen waarbij u van het ene naar het andere accommodatieadres loopt.

Wij verzorgen de reis per veerboot van IJmuiden naar Newcastle v.v. en uw eigen auto gaat mee en stellen ook de route samen hoe u bij en van uw accommodatieadres komt en boeken zo nodig nog een veerboot (naar en van Orkney).

De tips voor het gebied, de wandelkaarten, volledig beschreven wandelingen etc. etc. worden door de wandelorganisatie verzorgd. U hebt voor iedere dag een wandeling bij uw papieren, maar u bepaalt natuurlijk zelf wanneer u wel of niet wilt wandelen en welke wandelingen uw voorkeur hebben.

Deze wandelvakanties vanuit 1 adres zijn beschikbaar in de Highlands vanuit Ullapool, in Speyside vanuit Aviemore, op Orkney vanuit Stromness en op Isle of Skye vaak vanuit Portree, Sligachan en omgeving

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

  • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis. Vanaf 1 okt. 2021 kunt u alleen met een geldig paspoort het land in
  • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af, het gunstigst is een verzekering die ook Corona dekt
  • Wilt u uw huisdier meenemen tijdens een wandelvakantie, kijk dan bij de voorwaarden waaraan u moet voldoen
  • Bij de wandelvakanties waar het in principe mogelijk is om uw hond mee te nemen moeten we natuurlijk wel altijd navragen of het op de door u gekozen datum ook kan.