Silversands Trekking Centre in omgeving van Mallaig

Een rit te paard maken op het strand op een paard van en met begeleiding van Silversands Trekking Centre

Silver Sands Trekking Centre is een klein familiebedrijf dat al jaren prachtige ritten te paard aanbiedt aan o.a. toeristen, die in dit gebied verblijven. Ze doen het heel graag, zijn erg enthousiast en zeggen zelf: ” If you wish to spend some glorious time taking in the picturesque scenery of the Scottish Highlands then why not join us for one of our treks”.

Een rit van 1 uur met begeleiding

Over een mooi landweggetje rijdt u richting de Silversands of Morar met zulk wit zand dat je je afvraagt of je eigenlijk niet ergens aan de Middellandse Zee bent. Dan daalt u af naar het strand met zover het oog reikt, glinsterend blauw water en lange stukken zandstrand. U kiest zelf of u stapvoets rijdt en volop geniet van de omgeving of in draf door het ondiepe water gaat, wat een bijzondere belevenis is. De terugweg gaat over gras en zandduinen, die het strand begrenzen en over een met bomen omzoomd pad tot u weer bij het weggetje bent waar u ook begon. Deze rit kan ook door absolute beginners geboekt worden.

De begeleiders zijn gediplomeerd en ervaren en u bent bij hen in goede handen. Er zijn 14 paarden en pony’s en iedereen vanaf 5 jaar is welkom. U mag max. 95 kg. wegen.