Schotland reizen of activiteiten van onze partners

Schotland reizen of activiteiten van onze partners

Naast de reizen, die we helemaal zelf samenstellen, hebben we er ook voor gekozen om met gespecialiseerde Schotse organisaties te werken om u nog meer  kwalitatief hoogwaardige reizen aan te kunnen bieden. U kunt deze reizen zelf boeken en we zouden het dan enorm op prijs  stellen als u vermeldt dat u hen gevonden hebt via TravellingWELL.nl. Wij willen de reizen ook met alle plezier voor u boeken en nemen contact met hen op met al uw vragen en zorgen er voor dat u hun papieren netjes op uw huisadres krijgt. Wij regelen ook de reis er naartoe en terug en kunnen natuurlijk ook een combinatie reis samenstellen.

  • Rabbie’s, die meerdaagse reizen verzorgt en die wij  regelmatig gebruiken voor (whisky) liefhebbers, die niet zelf willen rijden. Zij vertrekken vanuit Edinburgh en Glasgow en Inverness in hun 16 persoons busjes en een enthousiaste, kundige chauffeur/reisleider. De tochten vertrekken op een vaste dag en gaan gegarandeerd door ook als er eigenlijk niet genoeg deelnemers zijn.
  • Vier dagen wandelen in kleine groep met gids vanuit Distant Hills Guest House in Spean Bridge. U verblijft 6 nachten in het mooie Guest house incl. ontbijt en een diner en ’s middags koffie/thee met een zelfgebakken lekkernij.
  • The Majestic Line in Oban, die cruises organiseren voor max. 11 personen op  hun 3 voormalige vissersschepen, die helemaal gerestaureerd en aangepast zijn aan de eisen van de moderne reiziger en aan max. 12 personen op de 3 stalen schepen die speciaal als cruiseship gebouwd zijn
  • Hosteling Scotland de voormalige SYHA, de Schotse Jeugdherberg Centrale, die hostels hebben op de prachtigste plekken. We kunnen een plekje in een slaapzaal boeken, maar ze hebben ook (bijna) allemaal 2 en 4 of 6 persoons kamers, vaak met eigen toilet en douche. Een aantrekkelijke optie voor gezinnen met kinderen, omdat er altijd wel andere kinderen zijn om mee te spelen. We hebben een aantal hostels beschreven op de accommodatie pagina’s
  • Caledonian Discovery, die met hun 2 mooi verbouwde schepen vaarvakanties organiseren voor max. 12 personen over het Caledonian Canal en Loch Ness. U kunt onderweg ook kanoën, zeilen, vissen, fietsen en wandelen o.l.v. het gespecialiseerde personeel.