Reizen met kinderen met eigen vervoer

Reizen met kinderen en eigen vervoer

Als u een Schotland reis met kinderen wilt maken, is het natuurlijk de bedoeling dat iedereen vanaf het begin tot het eind van de vakantie volop geniet van de bezienswaardigheden en activiteiten in het gebied dat u bezoekt.
Wij hebben ons hier zeer intensief mee beziggehouden en hebben verspreid over heel Schotland allerlei dingen gevonden, die meestal voor u allemaal en in ieder geval voor de kinderen heel leuk zijn. 

Ook hebben we naast de B&B’s en vakantiewoningen, waar we tot nu toe mee werkten, in iedere regio geprobeerd om minstens 1 camping en/of 1 SYHA hostel voor gezinnen te vinden, zodat er nu voor iedere smaak wel een accommodatie adres in het aanbod zit. Alle reizen die we op de website hebben staan kunnen natuurlijk ook door gezinnen gemaakt worden evt. in een wat aangepaste vorm.

Schotland verdeeld in 5 gebieden

Omdat Schotland een ontzettend groot gebied is en u maar een deel zult bezoeken tijdens de reis hebben we een indeling gemaakt in: 

  • De Hooglanden: ten noorden van Inverness en de eilanden Orkney, Isle of Skye, Harris en Lewis
  • De Hooglanden: west, midden en oost
  • Centraal Schotland: west en oost
  • Edinburgh en Glasgow
  • Zuid Schotland: west met Arran en oost 

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

  • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis. Vanaf 1 okt. 2021 kunt u alleen met een geldig paspoort het land in
  • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af, het gunstigst is een verzekering die ook Corona dekt 
  • Wilt u uw huisdier meenemen tijdens een reis op eigen gelegenheid, kijk dan bij de voorwaarden waaraan u moet voldoen
  • We hebben voor ieder gebied in Schotland accommodatieadressen, waar uw hond ook zeer welkom is

De reis naar Schotland

We hebben er voor nieuw te boeken reizen vanaf 2021 voor gekozen om alleen nog overtochten met de veerboot  of trein vanuit Nederland aan te bieden, omdat vliegen toch wel erg belastend is voor het  milieu. Wilt u echter toch beslist vliegen, dan kunnen we de vluchten wel voor u uitzoeken, maar u boekt en betaalt de vlucht zelf en wij regelen de rest.

GRATIS ebook! Zo kan uw Schotland reis er uitzien

Omdat u vast graag wilt weten hoe een Reis in Schotland met TravellingWELL.nl Reisgids er uit kan zien voordat u er zelf 1 boekt, kunt u een GRATIS ebook Schotland aanvragen.

Dit is een deel van een reis door Schotland met TravellingWELL.nl Reisgids die wij  helemaal op maat voor klanten hebben samengesteld. Zij hadden bij hun voorkeuren gemeld, dat ze goede accommodatie adressen wilden, korte wandelingen wilden maken en mooie bezienswaardigheden wilden bezoeken.