Rondreizen door Schotland met eigen vervoer

Rondreizen met eigen vervoer door Schotland

Als u graag een wat groter deel van Schotland wilt ontdekken dan is een rondreis met meerdere B&B’s/Guest Houses /Hotels /campings /hostels /vakantiewoningen de ideale oplossing voor u. U blijft overal 2, 3 of 4 nachten en kunt dan de omgeving heerlijk verkennen en trekt daarna naar het volgende gebied.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, waarvan we er een aantal laten zien zodat u een beeld krijgt van wat allemaal kan. Het aantal nachten kan altijd aangepast worden en werken we met meerdere accommodatieadressen in het gebied, dan kunt u zelf aangeven waar u het liefst zou verblijven.

Hebt u interesse voor een bepaalde streek, maar die wordt hier nog niet beschreven of hebt u een hobby die ook in Schotland populair is en u wilt graag plekken bezoeken, die daar mee te maken hebben? Vertel het ons en we vinden die plekken voor u en stellen een reis op maat voor u samen.

Heel Schotland en de vele eilanden in één reis gaat niet lukken, want dan komt u oververmoeid terug van uw welverdiende vakantie. Met een reis door een aantal verschillende regio’s en 1 of 2 eilanden komt u echter al een heel eind. 

Waarschijnlijk vindt u dit land zo mooi, dat u er toch opnieuw naar toe wilt en dan kiest u toch gewoon een ander gebied?

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

  • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis. Vanaf 1 okt. 2021 kunt u alleen met een geldig paspoort het land in
  • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af, het gunstigst is een verzekering die ook Corona dekt
  • Wilt u uw huisdier meenemen tijdens een reis op eigen gelegenheid, kijk dan bij de voorwaarden waaraan u moet voldoen
  • We hebben voor ieder gebied in Schotland ook accommodatieadressen, waar uw hond ook zeer welkom is

De reis naar Schotland

We hebben er voor nieuw te boeken reizen voor gekozen om alleen nog overtochten met de veerboot aan te bieden, omdat deze korte vluchten toch wel erg belastend zijn voor het  milieu. Wilt u echter toch beslist vliegen, dan kunnen we de vluchten wel voor u uitzoeken, maar u boekt en betaalt de vlucht zelf en wij regelen de rest.