Glen Affric en omgeving in the Highlands of Scotland vanuit Drumnadrochit

Glen Affric en omgeving in the Highlands of Scotland vanuit Drumnadrochit

In het prachtige, rustige Glen Affric en de omgeving zijn verschillende mogelijkheden om te verblijven. Vlak bij Loch Ness ligt het dorpje Drumnadrochit en net daarbuiten liggen een klein ecologisch parkje met eenvoudige trekkershutten (wel met douche en toilet en keukenblokje) of met een groter en comfortabeler appartementje met badkamer, keuken etc., waar het vooral met kinderen heel leuk is, omdat ze zich heerlijk buiten uit kunnen leven en bij de dieren kunnen kijken. Verder staat er in Drumnadrochit een vakantiewoning, waar u helemaal op u zelf kunt zijn en die van alle gemakken voorzien is. Wilt u liever in een B&B verblijven, dan kan dat ook, want we werken hier met een B&B, die gevestigd is in een voormalige kerk. Heel smaakvol!!

U bent hier 7 nachten en zou op 1 adres kunnen verblijven maar ook bijv. op 2. Het min. aantal nachten per adres is 3 en u zou dus bijv. 3 nachten in de B&B en 4 nachten in de vakantiewoning of in het parkje kunnen verblijven. U beslist en wij maken alles voor u voor elkaar. Hier vindt u de accommodatie adressen.

U vaart over van IJmuiden naar Newcastle v.v. en uw eigen auto gaat mee.

Urquhart Castle

Wat kunt u allemaal doen in deze omgeving?

Op loopafstand: een bezoek aan Urquhart Castle, een boottochtje over Loch Ness, een kwekerij met prachtige kleine tuin bezoeken

Uitzicht op 1 van de vele lochs. Fotocredits Paul Tomkins Visit Scotland

Houdt u van rust en lekker wandelen dan is het binnenland met schitterende natuur, smalle weggetjes, uitzichten waar u u tegen zegt, watervallen, stroomversnellingen, grote en kleine lochs, herten, arenden en andere vogels en nog stukken bos met oorspronkelijke Caledonische dennen. En wandelen tot u er bij neervalt.

Rogie Falls

Maar een mooie rondrit maken naar het westen en noorden met keuze uit een grafkamer uit de neolitische tijd, het stadje Beauly met Beauly Abbey, een boerderij waar rode wouwen gevoerd worden, Glen Ord distillery, de Rogie Falls en het nostalgische Highland Museum of Childhood in Strathpfeffer.

Botanical Garden in Inverness

Een dagje naar Inverness om lekker te statten, het prachtige museum te bezoeken, wandelen langs de Ness en de eilandjes en misschien een bezoek aan de kleine maar fijne Botanische tuin, een enorme boekenwinkel in voormalige kerk, een chocolaterie om van te watertanden en afsluitend een boottochtje om dolfijnen te zien op een supersnelle rubberboot vanuit Inverness.

De snelle rubberboot Mischief in Inverness

De TravellingWELL.nl Reisgids kunt u er als extra optie bij bestellen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Visit_Scotland.jpg

De TravellingWELL.nl Reisgids stellen we speciaal voor u samen en uw wensen worden er in verwerkt.

Hij bevat:

  • voor iedere dag gedetailleerde voorstellen voor routes
  • alle  adressen/postcodes voor uw navigatie systeem
  • beschrijving van de rondritten en alle bezienswaardigheden met openingstijden en toegangsprijzen
  • wandelingen en/of fietstochten met beschrijving en kaart
  • activiteiten, tips, speciale evenementen en adressen voor pubs en restaurants

Om een idee te krijgen hoe zo’n TravellingWELL.nl Reisgids er uit kan zien, kunt u  ons een berichtje sturen waarin u het Gratis ebook Schotland aanvraagt. Hierin vindt u een deel van een TravellingWELL.nl Reisgids die we voor klanten hebben samengesteld