Een off-road rit maken in een landrover met een instructeur vanuit Dunkeld in Schotland

Een off-road rit maken in een landrover met een instructeur vanuit Dunkeld in Schotland

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is lre-scotland-facilities-720x420-05-1.jpg

Landrover Experience is een bedrijf in Dunkeld, dat al meer dan 15 jaar ritten organiseert met haar landrovers, waarin max. 3 personen vanaf 23 jaar zelf achter het stuur mogen. Een activiteit waarvan velen misschien al jaren dromen, want je rijdt niet over de weg, maar off-road. Het is echter niet geschikt voor de ‘faint hearted’!!

Het centrum ligt aan de oevers van Butterstone Loch in een gebied dat zo mooi: Site of Special Scientific Interest heet in het Engels. Er is veel wild en aan het meer worden zeer regelmatig visarenden gezien die op forel vissen.

Je kunt een ontzettend stuk rijden, want hun terrein beslaat ong. 225km. sporen/smalle modderpaden door het bos en over veengronden. Off-road is er een hindernisbaan, een poel, rotsen en zandbak.

Reken er maar op dat uw adrenaline niveau hoog is bij terugkomst!

Bij aankomst en als je terugkomt van de rit, krijg je een kopje thee of koffie en wilt u lunchen in de ruimte met uitzicht op het loch of bij mooi weer buiten, dan kan dat voor 13.50 en de lunch moet min. 24 uur voor aankomst geboekt zijn en wordt verzorgd door een heel goed zaakje in Dunkeld.

Voor gezinnen, stelletjes, kleine vriendengroep zijn er ritten van 1 uur, een halve dag en een hele dag. Klik op deze link om een filmpje te zien.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is lre-scotland-home-680x450-03.jpg

The Half Day Experience: u kunt een behoorlijk stuk rijden en komt ook op de steilere hellingen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is 22_exp_rrs_scotland_086_720x420.jpg

The Full Day Experience: een hele dag, dus grote afstand, alle soorten terrein, hellingen, moeras etc. etc. komen aan bod. U krijgt een lunch onderweg.

Een geheel nieuwe ervaring is de Young Off-Roader: kinderen tussen 11 en 17 jaar mogen achter het stuur, zonder de ouders maar natuurlijk met een instructeur. Voor hen is er een speciaal ontworpen parcours, waar ze hindernissen moeten bedwingen, door diep water moeten rijden en veel lol zullen hebben. Deze rit duurt 1 uur.

Ervaring heeft geleerd dat de ouders de halve dagtocht doen met hun 2tjes, de 2 kinderen de tocht van een uur en op een afgesproken punt, stappen de kinderen bij hun ouders in en maken met hen de rit af als passagiers.

Bent u met een groep vrienden, collega’s of grote familie dan kan er een speciaal programma voor u ontworpen worden met meer landrovers, waarbij u ook kunt lunchen of barbecuen. Er zijn voor groepen ook allerlei andere activiteiten te boeken, zoals rijden met blinddoek of tennis of voetbal vanuit de landrovers.

Vertel ons wat u graag zou willen doen, en wij proberen het voor u te regelen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is de-lokatie-op-kaart.jpg