Wandelvakanties vanuit 1 adres

Wandelvakanties vanuit 1 adres

De wandelorganisatie in Schotland waarmee wij al een flink aantal jaren samenwerken voor de langeafstandswandelingen , biedt nu ook wandelvakanties aan in 4 verschillende regio’s in Schotland, waarbij u 4, 5 of 6 nachten verblijft in een standaard B&B/Inn/Hotel in 2 pers. kamer met badkamer en lekker Schots ontbijt, net als bij de langeafstandswandelingen waarbij u van het ene naar het andere accommodatieadres loopt.

Wij verzorgen de reis per veerboot van IJmuiden naar Newcastle v.v. en uw eigen auto gaat mee en stellen ook de route samen hoe u bij en van uw accommodatieadres komt en boeken zo nodig nog een veerboot (naar en van Orkney).

De tips voor het gebied, de wandelkaarten, volledig beschreven wandelingen etc. etc. worden door de wandelorganisatie verzorgd. U hebt voor iedere dag een wandeling bij uw papieren, maar u bepaalt natuurlijk zelf wanneer u wel of niet wilt wandelen en welke wandelingen uw voorkeur hebben.

Deze wandelvakanties vanuit 1 adres zijn beschikbaar in de Highlands vanuit Ullapool, in Speyside vanuit Aviemore, op Orkney vanuit Stromness en op Isle of Skye vaak vanuit Portree, Sligachan en omgeving

De prijs voor 2022 is gebaseerd op de koers van het Britse pond in oktober 2021

We herberekenen de prijs op grond van de koers van het Britse pond op het moment dat u de wandelvakantie aanvraagt.

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

  • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis. Vanaf 1 okt. 2021 kunt u alleen met een geldig paspoort het land in
  • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af, het gunstigst is een verzekering die ook Corona dekt
  • Wilt u uw huisdier meenemen tijdens een wandelvakantie, kijk dan bij de voorwaarden waaraan u moet voldoen
  • Bij de wandelvakanties waar het in principe mogelijk is om uw hond mee te nemen moeten we natuurlijk wel altijd navragen of het op de door u gekozen datum ook kan.

U boekt uw reis met STO-Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Trees for All

De VvKR heeft in 2020 een contract afgesloten met het niet commerciële Trees for All.  Omdat wij als milieubewuste reisorganisatie graag bij willen dragen aan het verduurzamen van onze wereld, hebben we  vervolgens besloten om u  geen boekings/administratiekosten  te berekenen, maar in plaats daarvan  10,00 bij de prijs van uw reis op te tellen, waarmee we in uw naam dan 2 bomen kunnen laten planten. Wij ontvangen daarvan een certificaat, dat we vanzelfsprekend met u delen. U leest hier hoe het VvKR-bos in elkaar zit.

Wij boeken ook de overtocht voor u (is niet inclusief in de prijs van de wandelvakantie)

  • Overtocht van IJmuiden naar Newcastle in 2 pers. binnen hut met stapelbedden en uw auto gaat mee. (tegen een meerprijs kunt u ook een 2  pers. buiten hut met bedden naast elkaar boeken)
  • We maken voor de heen- en terugreis een mooie routebeschrijving