Op een Quad, White Water Raften, kleiduif schieten of bungee jumpen

Vanwege Covid19 is het max. aantal deelnemers 6.

Scottish Quads hebben 2 plekken waar ze White Water Rafting organiseren. Bent u met jonge kinderen, dan is de tocht van Aberfeldy naar Grandtully ( ong. 10 km.) over de river Tay ideaal. Kinderen vanaf 8 jaar mogen mee. Het kan het hele jaar van woensdag t/m zondag.  Prijs: £50.00 p.p.. Vanaf 16 jaar is er ook de River Tummel die eindigt met een val van 7 meter in Loch Faskally. Dit kan van juni t/m september op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Prijs: £55.00. Voor beide tochten geldt dat u een complete uitrusting krijgt en dat er een ervaren instructeur bij is. U trekt zwemkleding aan onder het wetsuit, oude schoenen die nat mogen worden, een handdoek en als u bang bent dat u het koud krijgt: handschoenen en muts

Vanuit Pitlochry en Kenmare  kunt u ook een uur op een Quad rondrijden. In Pitlochry mogen kinderen vanaf 12 – 16 ook op een eigen quad met een 90 cc motor. Vanaf 16 jaar heb je een quad met een 125 cc motor. Je krijgt instructies, oefent wat en maakt dan een mooi tochtje en er is een instructeur bij. Prijs: £55.00 . Vanuit Kenmare moet je 16+ zijn en heeft de quad een motor van 250 cc. Je krijgt instructie, oefent tot je de quad onder controle hebt en maakt een tocht en er is een instructeur bij. Prijs: £60.00. Zorg dat je schone kleren bij je hebt, want je wordt gegarandeerd vuil!

Op het terrein van het Killiecrankie Visitor Centre vinden ook 2 activiteiten bij die door  Highland Fling Bungee georganiseerd worden.

Bungee jumping:  een vrije val van 40 m. boven de rivier vanaf een platform onder de Garry brug. Je vliegt een paar seconden met 50 mijl per uur naar beneden, voordat je met een Bungee jump kabel weer rechtop getrokken wordt. Het geheel duurt ong p.p. 1.5 uur en vindt het hele jaar door plaats. De min. leeftijd is 14 jaar en het max. gewicht is 145 kg. Prijs: £79.00 p.p.

Highland Fling Bridge Swinging:  er is een speciaal ontworpen platform gemaakt dat op 40 m. hoogte boven de River Garry onder de Garry brug is. U krijgt een harnas aan (heel ingewikkeld veiligheidshesje) en wordt heel snel losgelaten en maakt een vrije val van ong. 15 m. voor de kabel slap gaat hangen en je door een boog onder het platform gaat. Het duurt al met al ong. een uurtje. Prijs: £69.00. Kinderen vanaf 10 jaar mogen dit doen. Je mag niet zwaarder wegen dan 120 kg.

Wij berekenen de prijs op basis van de koers van het Britse pond op de dag dat u de kaartjes bestelt.

U boekt met STO-Garant

Deze activiteiten vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant