Een wandeling met gids van ScotBeer door Glasgow of Edinburgh

Wandelingen met gids van ScotBeer en proeven van een aantal geselecteerde biertjes

De enthousiaste mensen van ScotBeer laten u kennis maken met de steden Glasgow en Edinburgh via het bier, een leuke variatie op de gewone stadswandeling. Wij kunnen deze wandelingen voor u boeken zonder extra kosten te berekenen, als u tegelijkertijd met uw boeking aangeeft welke wandeling u graag met een gids van ScotBeer zou willen maken.

Tijdens de wandeling in Glasgow gaat u met de gids door de nieuwe stad en ontdekt het verhaal over de stad d.m.v. het bier. De gids vertelt over de mensen die de grootste stad van Schotland ontwierpen en bouwden en het voorbereidende werk deden waardoor Glasgow de stad werd van waar de meeste blikjes bier ter wereld werden geëxporteerd.
Tijdens deze wandeling van 2 uur bezoekt u 2 unieke pubs en proeft u Schots bier o.l.v. lokale experts. Prijs: £ 35.00  en £ 29.00 voor niet drinkers. Hij vindt op verschillende tijden plaats: do om 16.00, vrij om 14.00 en za en zo om 13.00.

De wandeling door de oude stad Edinburgh is de populairste wandeling bij ScotBeer. U verkent de oude stad van Edinburgh,  die beter bekend staat bij bierbrouwers als, the Charmed Circle. Ook hier ontdekt u de geschiedenis van de stad door het bier vanaf 1100 tot het heden waarin speciaal biertjes zo populair zijn.
De wandeling duurt 2.5 uur, u bezoekt grote kroeg en u proeft 7 Schotse biertjes o.l.v. lokale experts. De prijs is £ 35.00 p.p. en £ 29.00 voor niet drinkers.  Hij vindt iedere dag plaats, soms zelfs 2 x per dag en altijd rond 12.00/15.00.

Onderstaande tour vindt op dit moment vanwege Covid19 niet plaats.

Southside Edinburgh Brewery Tour:  Een rondleiding door de microbrouwerij van Barney’s Beer in Summerhall, de voormalige opleidingsschool voor dierenartsen en u proeft de verste ales uit het vat in de bar ter plaatse. 
De gids vertelt over de geschiedenis van het bier en hoe de whisky de plek van bier in nam als beste export product. De tour duurt 1 uur. Prijs £ 18.00 en £ 15.00 voor niet drinkers .  Hij vindt dagelijks om 18.30 plaats.

Leith Taproom Tour:  ontsnap aan de mensenmassa tijdens deze wandeling waarin u het  wilde verleden van Leith, de havenstad, leert kennen. U zult zien hoe dit stadsdeel zich ontwikkeld heeft tot een hippe plek met mooie, frisse eetgelegenheden en pubs/ U  geniet in drie verschillende tentjes van  net ontwikkelde biertjes. Als u niet van bier houdt, dan zijn er ook non-alcoholische drankjes beschikbaar. U kunt deze tour op vrijdag om 14.30 en op zaterdag om 12.30 doen. De tour duurt 2 uur. Prijs £35.00 en £ 29.00 voor niet drinkers.

Wij berekenen de prijs op basis van de koers van het Britse pond op de dag dat u de kaartjes bestelt.

U boekt met STO-Garant

Deze activiteiten vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant