Wandelingen in Edinburgh met audio guides op uw telefoon van Cobble Tales die gespecialiseerd zijn in architectuur

Wandelingen in Edinburgh van Cobble Tales: de geschiedenis van Edinburgh d.m.v. haar architectuur

In plaats van de rondleidingen met gids bieden ze nu audio walks op eigen gelegenheid. aan. Je koopt online een audio-tour, downloadt een gratis app voor je telefoon en als je de code daar invult, die je ontvangen hebt tijdens de boeking, dan kun je de audio-tour gebruiken. Hij werkt off-line. Zorg dat je oortjes bij je hebt en een volle batterij en je maakt een prachtige wandeling terwijl Olga, de eigenaresse je allerlei interessante informatie over de architectuur geeft. Loop je verkeerd, dan krijg je een signaal d.m.v. een geluid. De kaart is ook heel duidelijk. De prijs is 8.50. Je kunt hem zo vaak gebruiken als je wilt, dus je kunt hem ook aan een vriend of familielid doorgeven. U kunt hem zelf bestellen, maar wij willen het ook voor u doen als u een reis bij ons geboekt hebt.

U kunt 3  verschillende audio walks voor op uw telefoon kopen.

Edinburgh Old Town Architecture Tour

Edinburgh Old Town Architecture Tour. Tijdsduur: ong. 1.5 uur, maar u kunt hem natuurlijk ook op pauze zetten als u hem in meerdere keren wilt doen of wilt pauzeren.

New Town Architecture Tour

New Town Architecture Tour. Tijdsduur: ong. 1.5 uur, maar u kunt hem natuurlijk ook op pauze zetten als u hem in meerdere keren wilt doen of wilt pauzeren.

Dean Village Architecture Tour

Dean Village Architecture Tour. Tijdsduur: ong. 1.15 uur, maar u kunt hem natuurlijk ook op pauze zetten als u hem in meerdere keren wilt doen of wilt pauzeren.

Wij berekenen de prijs op basis van de koers van het Britse pond op de dag dat u de kaartjes voor een van de wandelingen bestelt.

U boekt met STO-Garant

Deze activiteiten vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant