Een boottocht op Loch Ness met Jacobite

Een boottocht op Loch Ness met Jacobite

Als u in de buurt van Loch Ness bent, wilt u vast graag een boottocht maken en dan bent u bij Loch Ness by Jacobite aan het goede adres. Ze hebben 4 prachtige boten met alles er op en eraan, u kunt er wat eten, drinken of snoepen, er is sonar en door het audio  systeem hoort u alle belangrijke informatie en achtergrond verhalen. Ze hebben verschillende plekken langs Loch Ness waar u in kunt stappen, dus veel keus.
Er zijn tochten van een uur, van 2 uur met bezoek aan Urquhart Castle, maar ook combi tochten met een touringcar + boottocht. Uw hond mag mee op de Reflection, Contemplation en Inspiration Tour.
Zit u in een rolstoel, dan kunt u ook mee als u vertrekt vanuit Tomnahurich Bridge, hoewel u er wel rekening mee moet houden dat het toilet moeilijk bereikbaar is vanwege een steil trapje.
Ook vanuit Dochgarroch is het bij sommige rondvaarten mogelijk om met een rolstoel mee te varen. Neem altijd van te voren contact met hen op: +44(0)1463233999.

Alle informatie over de rondvaarten en combi tours vindt u hier.  Ze varen het hele jaar, hoewel in de herfst en winter wel minder vaak dan in de zomer.

 

Wij berekenen de prijs op basis van de koers van het Britse pond op de dag dat u de kaartjes bestelt.

U boekt met STO-Garant

Deze activiteiten vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant