Wandeling door Edinburgh met de Nederlandse gids van Netherburgh Tours

Alles over Edinburgh tot in de kleinste details begrijpen? Boek dan een wandeling met Nederlandstalige gids

We werken al jaren met de Schotse organisatie Mercat Tours, die mooie wandelingen met gids verzorgen in Edinburgh. Jammer is echter dat zij geen Nederlandstalige gidsen hebben, waardoor jonge kinderen en volwassenen, die het Engels niet echt meester zijn, heel veel informatie missen en zo’n wandeling voor hen niet zo leuk is. 
Daar hebben we nu een oplossing voor gevonden, want Ernest, een Nederlander die al een aantal jaren in Edinburgh woont, heeft Netherburgh Tours opgericht en leidt groepjes/ groepen rond over de Royal Mile, Grassmarket en naaste omgeving tot aan Edinburgh Castle. De groepen zijn nooit groot, dus u kunt vragen stellen en er kan soms van de route afgeweken worden.

Op dit moment is er alleen de Classic Tour over de Royal Mile, maar in de toekomst zullen er ook andere wandelingen toegevoegd worden. 

Een wandeling begint bij de voormalige stadspoort op de Royal Mile en duurt 3 uur met halverwege even een korte pauze voor een drankje. De prijs is £20.00 en £15.00  van 6 t/m 25 jaar. De groepsgrootte is min. 2 pers. en max. 10, maar dit is geen harde grens. Geef aan wat u het liefst wilt en we overleggen over de mogelijkheden. Edinburgh is een stad waar flink geklommen moet worden en er liggen allemaal klinkertjes, dus goede, comfortabele wandelschoenen zijn geen luxe!

Wij kunnen deze wandeling voor u boeken zonder extra kosten te berekenen, als u hem tegelijkertijd met een reis boekt.