9 Kingdom of Fife met uw hond

TravellingWELL.nl accommodatie in: 9 The Kingdom of Fife en uw hond mag ook mee

Er is een prachtige wandelroute langs de rotsachtige kust en door lieflijke vissersplaatsjes.Het wemelt er van de landhuizen, kastelen en tuinen. Maar ook St. Andrews met de oudste golfbaan en de universiteit waar William en Kate gestudeerd hebben.

Deze accommodatie adressen worden o.a. gebruikt bij de reis: Het lieflijke Kingdom of Fife, maar zijn ook heel geschikt als u bijv. 1 of 2 keer naar Edinburgh wilt, maar wel terug wilt naar uw accommodatie op een rustige plek.

Klik op de kaart om te zien waar dit vakantiepark ligt.

Camping/caravan bij het vissersdorpje St Monans aan zee

We hebben dit park niet zelf bezocht.

Bij het kleine dorpje St. Monans aan de kust van de Kingdom of Fife ligt een vrij klein holidaypark, waar je naast kamperen in je eigen tent, camper en caravan ook zeer comfortabele stacaravans kunt huren. Er zijn goede toilet/douche gebouwtjes en je hebt overal uitzicht op zee. Uw hond mag gratis mee. 

De stacaravans zijn ook voor korter dan een week te huur en hebben uitzicht op de zee.  Ze hebben twee slaapkamers ( 1 met 2 pers. bed en 1 met twee aparte bedden), een grote woonruimte met banken en een eettafel, gashaard en flatscreen tv. De open keuken is met alles wat u nodig hebt uitgerust. Het linnen, dekbedden, dekbedhoezen en kussens is incl.  Een kinderbedje kunt u gratis reserveren, maar u moet zelf het beddengoed meenemen.

De bank in de zitkamer kan ook uitgevouwen worden tot een 2 pers. bed. Er is een douche met wc en de master bedroom heeft ook een eigen toilet.

Naast het kinderbed kunt u ook een kinderstoel reserveren. Buiten is een houten zitgedeelte.

De stacaravans