Rondreizen Schotland met rabbie's

Rondreizen Schotland met rabbie’s

TravellingWELL.nl  heeft al een flink aantal jaren een samenwerkingsverband met  rabbie’s : een dynamische organisatie in Schotland, omdat ook zij focussen op kwaliteit en een persoonlijke benadering. 
Rabbie’s werd in 1993 opgericht en de naam verwijst naar Robert Burns, Schotland’s meest geliefde dichter.

Klik op Rabbies om te zien welke Rondreizen aangeboden worden aan individuele reizigers. U vindt daar ook welke accommodatie zij kunnen boeken. 

U kunt zelf boeken, maar wij kunnen het ook voor u doen en dan zit de door u gekozen accommodatie bij de prijs in (u kunt meestal kiezen uit Hostels, B&Bs en Guest Houses of  Hotels)

De chauffeurs/reisleiders

De chauffeurs/reisleiders zijn echte ambassadeurs en zullen hun uiterste best doen om van uw reis een succes te maken, omdat zij vinden dat Schotland en u dat verdienen! Zij spreken duidelijk en gewoon Engels.

De trips zijn 1,2,3,5 dagen, maar er zijn ook langere trips. De opstapplaatsen zijn in het centrum van Edinburgh, Glasgow, Aberdeen en Inverness.

Zorgvuldig uitgekozen gebieden en bezienswaardigheden

De reizen gaan door zorgvuldig uitgekozen gebieden. Als het mogelijk is worden er mooie wandelingetjes gemaakt en u krijgt de gelegenheid (hoeft niet) om bezienswaardigheden, die karakteristiek voor het gebied zijn te bezoeken. 

vraag een offerte aan

Wilt u liever dat TravellingWELL.nl de door u gewenste reis boekt en ook de overtocht of vlucht er naartoe regelt? Klik op de groene knop en vertel ons uw naam en telefoonnummer en welke reis u graag zou willen boeken.

Als wij precies weten wat uw wensen zijn, kunnen wij een gedetailleerde offerte maken en nemen zo spoedig mogelijk contact op om alles met u door te spreken.

Wij berekenen de prijs op basis van de koers van het Britse pond op de dag dat u de kaartjes bestelt.

U boekt met STO-Garant

Deze activiteiten vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant