Outlander Tours voor 1 - 6 personen met Andrew & Diane Nicholson

Outlander: The Past Lives Experience

Het echtpaar Andrew & Diane Nicholson heeft zich gespecialiseerd in de geschiedenis van Schotland en het zal u dan ook niet verbazen dat  zij zich ook op de succesvolle serie Outlander  gericht hebben, die over zo’n  belangrijke periode in de Schotse geschiedenis gaat. 

Reizen door de tijd  is een belangrijk thema in Outlander en speelt ook een hele grote rol in het leven van Diane. Zij heeft  zich nl. gespecialiseerd in Past Life Regression Therapy.  Tijdens de sessies wordt  hypnotherapie gebruikt om een persoon in de tijd terug te brengen naar zijn/haar vorige levens of incarnaties d.m.v. herinneringen en ervaringen die in het gewone leven verborgen zijn in het onderbewuste. U vindt hier meer informatie over de therapie. 

Ze hebben een mooi, comfortabel 9 pers. Mercedes busje met airco en een geluidssysteem voor groepjes tussen 3 en 6 personen en een comfortabele Subaru Outback met airco en een geluidssysteem voor 1 of 2 personen. U kunt heerlijk relaxen terwijl zij u over de geschiedenis, de gebeurtenissen en Jacobieten vertellen.
De prijzen die bij de reizen staan, zijn gebaseerd op de koers van het Britse pond in okt. 2019. Op het moment dat u boekt, nemen we de koers van dat moment en herberekenen de prijs van deze activiteit. Er kan dus een verschil in prijs ontstaan. (lager of hoger). 

Outlander The Past Lives Experience: een 1 daagse rondrit vanuit Inverness

De prijs van de 1 daagse Outlander tocht  voor uw groepje van 1 pers. tot max. 6 personen £750.00 tussen 1 mei en 31 oktober en £650.00 tussen 1 november en 30 april.

Het programma van de dag: Clan Fraser en Clan MacKenzie.

  • Het Wardlaw Mausoleum, speciaal voor de Clan Fraser gebouwd
  • Beauliy Priory waar Claire Maisri, de Lovat’s Seer ontmoett
  • The Real Lallybroch (niet de filmlocatie)
  • Castle Leod ( niet de filmlocatie)
  • Culloden Battlefield, waar de vreselijke veldslag plaatsvond
  • Culloden House , waar Bonnie Prince Charlie verbleef voorafgaand aan de veldslag
  • De Clava Cairns, 40000 jaar oude stenen en graven, waar Claire en Jamie afscheid namen op het moment dat de Battle of Culloden op het punt stond uit te breken
  • U krijgt ook een demonstratie hoe de wapens in die tijd gebruikt werden.

    De maaltijden en toegangsprijzen zijn exclusief. U krijgt gelegenheid om ergens te lunchen/koffie/thee te drinken en tijd genoeg om de bezienswaardigheden  op uw gemak te bezoeken. Vertrek is ’s morgens 9.00 en u bent om 18.00 weer terug. U krijgt een prachtige herinnering aan deze dag, want Andrew, die een professionele fotograaf is, maakt bij de bezienswaardigheden foto’s van u, die hij u mailt na afloop.

Wilt u tijdens uw dagtocht uw huwelijksgelofte nog eens bevestigen of hernieuwen, dan kunt u  o.l.v. Diane een handfasting ceremony doen en Andrew maakt foto’s of een film. De ceremonie kost £200.00. Handfasting is een oud Schots gebruik waarbij de handen van de bruid en de bruidegom aan elkaar vast gebonden worden en ze samen een schaal (quaich = liefdeskelk) whisky op moeten drinken en dus goed samen moeten werken. Lukt dit, dan gaan ze vast een gelukkig huwelijk hebben!!!

U boekt met STO-Garant

Deze Outlander reizen vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant