Een cruise met Caledonian Discovery door "Scotland’s hidden gem the Great Glen”

Een cruise met Caledonian Discovery door de Great Glen over het Caledonian Canal en Loch Ness

Welkom aan boord van de ‘Fingal of Caledonia’ of ‘Ros Crana’, twee traditionele schuiten, die helemaal aangepast zijn aan onze moderne tijd. Vanaf het moment dat u aan boord stapt voelt u de ontspannen sfeer, die het vriendelijke team en de ervaren schipper van Caledonian Discovery creëren en valt de last van een hardwerkend leven of van de vele afspraken en drukte van uw schouders en begint een ontspannen tijd.
De cruise duurt van zaterdag t/m vrijdag, dus 7 dagen en 6 nachten.

De tocht gaat door de spectaculaire Great Glen met de schitterende bergen op de achtergrond en over het Caledonian Canal en Loch Ness. Het vertrek is vanaf Inverness met eindpunt Banavie of andersom. Dit is een belevenis voor jong en oud, omdat u zo actief of zo ‘lui’ kunt zijn als u zelf maar wilt. Vrijheid Blijheid is het devies. Alle maaltijden zijn inclusief en ze worden zo veel mogelijk met lokale Schotse producten bereid. Iedere dag kunt u kiezen uit verschillende opties. Er zijn in totaal 6 x 2 persoonshutten met een ruim onderbed + 1 pers. boven bed, wastafel en vloerverwarming en eigen badkamer. De kamers zijn niet groot maar comfortabel genoeg. Er is een ruime zitkamer, eetkamer, bar en u kunt natuurlijk ook aan dek. 

Lees het verslag deel 1  en het verslag deel 2 dat een van de medewerkers van het Scottish Travel Blog maakte. Alleen de foto’s zullen u al doen watertanden! Klik op filmpje en luister naar wat Neil over Caledonian Discovery vertelt.

Hebt u belangstelling voor 1 van deze prachtige cruises, klik dan op de groene knop en neem contact met ons op.  U kunt hem natuurlijk ook zelf boeken als u dat liever doet. Wij regelen echter uw hele reis, dus ook de reis er naartoe en terug + de cruise. Ook kunt u uw reis verlengen met een andere reis uit ons Schotland aanbod of een op maat gemaakte reis.

vraag een offerte aan

Klik op de groene knop en vermeld:

  • Uw naam en telefoonnummer
  • Naam van de gekozen vaarvakantie en datum waarop hij vertrekt
  • De gewenste datum van aankomst op uw eerste accommodatie adres min. 1 nacht voor de bootreis begint
  • Het aantal personen met geboortedatum en namen zoals die op het geldige paspoort/ID staan
  • Of  u een overtocht naar Hull of Newcastle wilt met eigen auto of een vlucht naar de dichtstbijzijnde luchthaven en dan met het o.v.
  • Of u een dieet volgt of een voedselallergie hebt 
  • Of u na de bootreis nog langer in Schotland wilt verblijven

Wij nemen contact met Caledonian Discoveries op en maken daarna een voorstel + offerte voor u.