Rondreizen door Schotland met eigen vervoer

Rondreizen met eigen vervoer door Schotland

Als u graag een wat groter deel van Schotland wilt ontdekken dan is een rondreis met meerdere B&B’s/Guest Houses /Hotels /campings /hostels /vakantiewoningen de ideale oplossing voor u. U blijft overal 2, 3 of 4 nachten en kunt dan de omgeving heerlijk verkennen en trekt daarna naar het volgende gebied.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, waarvan we er een aantal laten zien zodat u een beeld krijgt van wat allemaal kan. Het aantal nachten kan altijd aangepast worden en werken we met meerdere accommodatieadressen in het gebied, dan kunt u zelf aangeven waar u het liefst zou verblijven.

Hebt u interesse voor een bepaalde streek, maar die wordt hier nog niet beschreven of hebt u een hobby die ook in Schotland populair is en u wilt graag plekken bezoeken, die daar mee te maken hebben? Vertel het ons en we vinden die plekken voor u en stellen een reis op maat voor u samen.

Heel Schotland en de vele eilanden in één reis gaat niet lukken, want dan komt u oververmoeid terug van uw welverdiende vakantie. Met een reis door een aantal verschillende regio’s en 1 of 2 eilanden komt u echter al een heel eind. 

Waarschijnlijk vindt u dit land zo mooi, dat u er toch opnieuw naar toe wilt en dan kiest u toch gewoon een ander gebied?

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

  • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis. Vanaf 1 okt. 2021 kunt u alleen met een geldig paspoort het land in
  • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af, het gunstigst is een verzekering die ook Corona dekt
  • Wilt u uw huisdier meenemen tijdens een reis op eigen gelegenheid, kijk dan bij de voorwaarden waaraan u moet voldoen
  • We hebben voor ieder gebied in Schotland ook accommodatieadressen, waar uw hond ook zeer welkom is

U boekt uw rondreis met STO-Garant

Onze rondreizen vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant

Trees for All

De VvKR heeft in 2020 een contract afgesloten met het niet commerciële Trees for All.  Omdat wij als milieubewuste reisorganisatie graag bij willen dragen aan het verduurzamen van onze wereld, hebben we  vervolgens besloten om u  geen boekings/administratiekosten  te berekenen, maar in plaats daarvan  10,00 bij de prijs van uw reis op te tellen, waarmee we in uw naam dan 2 bomen kunnen laten planten. Wij ontvangen daarvan een certificaat, dat we vanzelfsprekend met u delen. U leest hier hoe het VvKR-bos in elkaar zit.

De reis naar Schotland

We hebben er voor nieuw te boeken reizen voor gekozen om alleen nog overtochten met de veerboot aan te bieden, omdat deze korte vluchten toch wel erg belastend zijn voor het  milieu. Wilt u echter toch beslist vliegen, dan kunnen we de vluchten wel voor u uitzoeken, maar u boekt en betaalt de vlucht zelf en wij regelen de rest.