Rondreizen door Schotland met eigen vervoer

Rondreizen met eigen vervoer door Schotland

Als u graag een wat groter deel van Schotland wilt ontdekken dan is een rondreis met meerdere B&B’s/Guest Houses/Hotels/campings/hostels de ideale oplossing voor u. U blijft overal 2, 3 of 4 nachten en kunt dan de omgeving heerlijk verkennen en trekt daarna naar het volgende gebied.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, waarvan we er een aantal laten zien zodat u een beeld krijgt van wat allemaal kan. Het aantal nachten kan altijd aangepast worden en werken we met meerdere accommodatieadressen in het gebied, dan kunt u zelf aangeven waar u het liefst zou verblijven.

Hebt u interesse voor een bepaalde streek, maar die wordt hier nog niet beschreven of hebt u een hobby die ook in Schotland populair is en u wilt graag plekken bezoeken, die daar mee te maken hebben? Vertel het ons en we vinden die plekken voor u en stellen een reis op maat voor u samen.

Heel Schotland en de vele eilanden in één reis gaat niet lukken, want dan komt u oververmoeid terug van uw welverdiende vakantie. Met een reis door een aantal verschillende regio’s en 1 of 2 eilanden komt u echter al een heel eind. 

Waarschijnlijk vindt u dit land zo mooi, dat u er toch opnieuw naar toe wilt en dan kiest u toch gewoon een ander gebied?

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

  • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis
  • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af
  • Wilt u uw huisdier meenemen tijdens een reis op eigen gelegenheid, kijk dan bij de voorwaarden waaraan u moet voldoen
  • We hebben voor ieder gebied in Schotland ook accommodatieadressen, waar uw hond ook zeer welkom is

U boekt uw rondreis met STO-Garant

Onze rondreizen vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant