Christmas at the Botanic Garden in Edinburgh

Christmas at the Botanic Garden in Edinburgh

Voor het derde jaar op rij is de Botanische Tuin in Edinburgh vanaf 22 november t/m 29 december nog mooier dan hij altijd al is omdat er overal kleurige lichtjes, projecties en laserstralen zijn en u mag er tussendoor lopen!

Stap in de Laser Garden, waar dansende lichtjes speels over de takken springen. Loop naar het water waar honderden bootjes op het water dobberen in de Festive Flotilla. Verbaas u over enorme ijspegels en neon spiralen hoog in de lucht. En vanwege het enorme succes is de Tunnel of Light met duizenden twinkelende lichtjes en de hypnotiserende Scented Fire Garden er ook weer. En als klap op de vuurpijl is er de Festive Finale waar helder verlichte projecties op de maat van Christmas classics dansen.
Een glaasje warme wijn of chocolademelk of pittig gekruide cider maakt het feest helemaal compleet.

U kunt nu al kaartjes bestellen, zodat u zeker weet dat u naar binnen kunt. De Botanische tuin is gesloten op 1e en 2e kerstdag. Prijs van de kaartjes: 17.00 voor volw. en 11.00 voor kinderen van 4 t/m 16. Een gezinskaart voor 2 volw. + 2 kinderen is 52.00. Er komt eenmalig 2.00 bij als transactiekosten.