GRATIS ebook! Zo kan uw Schotland reis er uitzien

Omdat u vast graag wilt weten hoe een Reis in Schotland met TravellingWELL.nl Reisgids er uit kan zien voordat u er zelf 1 boekt, kunt u een GRATIS ebook Schotland aanvragen.

Dit is een reis door Schotland met TravellingWELL.nl Reisgids die wij voor klanten hebben samengesteld. Zij hadden bij hun voorkeuren gemeld, dat ze goede accommodatie adressen wilden, korte wandelingen wilden maken en mooie bezienswaardigheden wilden bezoeken.  

Wij sturen u het ebook onmiddellijk en u ontvangt dan voortaan ook onze TravellingWELL.nl Nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van ons Groot-Brittannië Reisaanbod.   

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

  • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis
  • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af 
  • Wilt u uw huisdier meenemen tijdens een reis op eigen gelegenheid, kijk dan bij de voorwaarden waaraan u moet voldoen
  • We hebben voor ieder gebied in Schotland een pagina met accommodatieadressen, waar uw hond ook zeer welkom is

Themareizen in Schotland met eigen vervoer

Onze themareizen zijn erg verschillend per reis, maar zijn altijd gevuld met bezoeken aan plekken, die met het onderwerp te maken hebben en mooie  tochtjes door het gebied. U maakt de reizen op eigen gelegenheid en de lengte van het reisje kunt u helemaal zelf bepalen.

U kunt vliegen en dan met een huurauto of openbaar vervoer verder, maar u kunt ook de overtocht met P&O naar Hull of Dover of met DFDS naar Newcastle maken en uw eigen auto mee nemen.

De TravellingWELL.nl Reisgids, die wij speciaal voor deze themareizen samenstellen, hoeft u er niet als extra optie bij te bestellen, want hij is inclusief  in de prijs.  Hij bevat voor iedere dag een voorstel met bezoeken, routes, openingstijden, wat er te zien is en de entreeprijzen. Het pakket wordt in een stevige map, samen met een kaart van Schotland, per post naar uw huisadres gestuurd.

We hebben op dit moment 7 themareizen in ons aanbod


 

Hebt u zelf een persoon/artiest/vorst/vorstin of onderwerp waar u graag dieper op in wilt gaan tijdens een reis in Schotland, laat het ons weten en wij zoeken voor u uit of zo'n reis mogelijk is. 

Bent u al met een groepje van max. 7-8 personen, dan kunt u de themareizen ook boeken als groep. Wij zorgen dan voor een 9 pers. busje + chauffeur.

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet bij ons boeken.