The Horseshoe Inn in Eddleston op 45 min. van Edinburgh

Een Inn met een supergoed restaurant en een warme sfeer. Er zijn 8 slaapkamers in de voormalige dorpsschool, een gebouw dat losstaat van de Inn, zodat uw rust gegarandeerd is en u niet hoeft te slapen boven de bar of het restaurant wat bij de meeste Inns wel het geval is. Ze hebben 2 Rosettes en kunnen zich meten met een Michelin restaurant, het is alleen minder duur.

De slaapkamers hebben een badkamer met douche en toiletartikelen, een flink aantal handdoeken en de badjassen en sloffen hangen/staan op u te wachten. U kunt koffie/thee zetten, er is eigengebakken cake en fruit en mineraal water en er is overal gratis WiFi. Mocht het regenen als u zich net heerlijk heb opgefrist om naar het restaurant te gaan, dan is er een paraplu beschikbaar.

U kunt i.p.v. een kamer met Schots ontbijt ook een kamer met Schots ontbijt + diner boeken. Er zijn verschillende mogelijkheden: het vaste dagmenu, voor £10.00 p.p. meer het a la carte menu en voor £20.00 p.p. meer het tasting menu voor de echte smulpapen.

Uw hond is welkom in een beperkt aantal kamers (niet in nr. 4  en 5). Prijs: £10.00 per nacht.

Lees het review dat onlangs is verschenen. 

TravellingWELL.nl accommodatie in: 14 The Borders en uw hond mag ook mee

Tussen de grens van Engeland tot de stad Edinburgh liggen de lieflijke Borders met groen golfend landschap, rivieren vol zalm, overblijfselen van het textiel verleden, eindeloos veel tuinen, landhuizen en kastelen en een prachtige kust.

Klik op de kaart om te zien waar Melrose ligt.

Cottage van The National Trust for Scotland in Melrose

Harmony Garden in Melrose is een mooie rustige ommuurde tuin met gras,bloemen borders, groente, fruit en in het voorjaar vol bloeiende bollen.Het  19e eeuwse huis (niet opengesteld) werd door een timmerman uit Melrose gebouwd, die het de naam gaf van een peper plantage in Cuba waar hij rijk geworden was.

Er vlakbij is Priorwood Garden waar ze gespecialiseerd zijn in het drogen van bloemen.

Cottage 1 is een uiterste comfortabel huis voor 4 personen. Er zijn nog veel oorspronkelijke materialen zoals de stenen en houten vloeren en de betimmering evenals de haarden in de kamers. Er is een kleine tuin bij. Prachtig uitzicht op de Eildon Hills en Melrose Abbey.

Er is een zitkamer en keuken op de begane grond en 2 slaapkamers met aparte bedden op de 1e verdieping met badkamer met bad en douche er boven.
Parkeren kan in de buurt. Uw hond mag mee. Prijs:£ 30.00 per week.

De woning kan buiten het hoogseizoen ook korter gehuurd worden.

Vakantiewoning op 'alternatief' parkje met ook pipo caravans midden in de natuur in Melrose

Op dit 'alternatieve'  park midden in de natuur  bij Melrose staan prachtig beschilderde 'pipo'  caravans. Er is ook een vakantiewoning bij voor 4 personen, waar uw hond ook welkom is. 

Dit huis was oorspronkelijk de stal en is omgetoverd in een kleurige plek om je romantisch terug te trekken.
Er is een ruime, lichte zitkamer met uitzicht op de Eildon Hills, er is een keuken, badkamer met douche en een slaapkamer met 2 pers. bed en een slaapkamer met 2 aparte bedden.
De verwarming is door middel van centrale verwarming op olie, maar er is ook een houtkachel.
In de keuken vindt u een afwasmachine, wasmachine en in de kamer een tv, dvd/cd speler en radio, spelletjes en boeken.
Aan de voorkant is een wilde tuin en bij de ingang staan fleurige planten in potten. Er is parkeerplaats voor 2 auto's.

Voor het huisje staat de romantische Ruby caravan uit 1930 onder de bomen alsof de tijd stil heeft gestaan. Ze is geschilderd door de beroemde Master Vardo Painter, Jim Berry (een ver familielid van de eigenaresse). Een originele Queenie kachel houdt u en de ketel warm.
Stap in het bed en duik in het roodachtige en diep rose kant en stap een andere wereld binnen.

Kinderen zijn van harte welkom in Horseshoe cottage, maar mogen niet in de Ruby the Bowtop.
U mag tegen betaling van 2 honden meenemen, maar ze mogen alleen in de woning.