Algemene informatie

Fiets the Great Glen Way o.l.v. de gids van Caledonian Discovery.

Lengte van de cruise: 4 dagen

Prijs: €640.00 incl. fiets, gids en alle maaltijden

Er is op zaterdag 23 september a.s. nog plaats. 

In 2018 is er nog plaats op 28 april en 22 september.

Klik op de groene knop en vermeld:

  • Uw naam en telefoonnummer
  • Naam van de gekozen fietsvakantie
  • De gekozen aankomstdatum
  • Het aantal personen met geboortedatum
  • Of u de overtocht naar Newcastle of Hull wilt boeken met eigen vervoer of een vlucht naar de dichtstbijzijnde luchthaven en met openbaar vervoer naar uw vertrekplaats en terug naar de luchthaven
  • Of u een dieet volgt of voedselallergie hebt


Wij kunnen met deze gegevens dan een goede offerte voor u maken en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fiets the Great Glen Way met gids van Caledonian Discovery

Een van de partners in Schotland met wie wij al een aantal jaren werken is Caledonian Discovery. Zij hebben 2 vrachtschepen prachtig verbouwd en varen van het voorjaar tot eind oktober door de Great Glen, over het Caledonian Canal en Loch Ness van Banavie naar Inverness of andersom.

Er zijn in totaal 6 hutten met douche en toilet voor max. 12 personen en alle maaltijden zijn inclusief.

Het aantrekkelijke van deze vaarvakanties is, dat u niet alleen hoeft te varen, maar ook kunt wandelen, fietsen of kanoën. Tijdens een flink aantal van deze tochten is er ook een gids met wie u de Great Glen Way kunt fietsen. De 99 km. worden afgelegd in 2 volledige dagen en 2 kortere dagen en de boot vaart mee. U hoeft dus niets in te pakken, maar laat alles achter, want aan het eind van de dag komt u gewoon weer op de boot terug.

 

Wij boeken ook de overtocht of vlucht (is niet inclusief in de prijs van de fietsvakantie)

  • Overtocht van IJmuiden naar Newcastle of van Rotterdam/Europoort naar Hull in standaard 2 of 4 pers. binnen hut met bedden boven elkaar en uw auto gaat mee. (tegen een meerprijs kunt u ook een 2  pers. buiten hut met bedden naast elkaar boeken of een 4 pers. buiten hut) 
  • We maken voor de heen- en terugreis een mooie routebeschrijving


of

  • Vlucht met KLM van Schiphol naar Glasgow  of Inverness en dan met het openbaar vervoer naar de startplek. Na afloop van de reis reist u met het openbaar vervoer terug naar het vliegveld
  • We zoeken  voor u uit met welke bus/trein u het beste kunt reizen, de vertrek- en aankomsttijden en zo mogelijk de prijs daarvan

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de wandelvakantie. Alleen de reis of alleen de wandelvakantie kunt u dus niet bij ons boeken.