Hoe zitten de TravellingWELL.nl bus/vliegreizen in elkaar?

 • De  kleine groep van 6 -7 personen ontmoet elkaar op Schiphol. Tina Somberg-Buiks, de eigenaresse van TravellingWELL.nl, heeft iedereen al ingecheckt, dus u hoeft er alleen maar voor te zorgen dat u op de afgesproken tijd op het meeting point ( de grote paal met rood-witte blokken) bent.  We vliegen gezamenlijk naar Edinburgh in Schotland 
 • We reizen in een mini bus voor 9 personen en Tina is uw chauffeur
 • We verblijven in kleinschalige Guest Houses of B&  B's van goede kwaliteit, waar we geen nummer zijn, maar gewaardeerde gasten die hartelijk ontvangen zullen worden
 • Omdat we  met zo weinig personen zijn kunnen we heel flexibel met het programma omgaan en wijzigingen aanbrengen als dat bijv. wat het weer betreft beter uitkomt
 • We kunnen 's avonds met de hele groep naar een restaurant gaan voor onze warme maaltijd, maar als u na een hele dag samen, liever alleen wilt gaan eten op een andere plek, dan is dat geen enkel probleem

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

 • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis
 • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af 

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Bus/vliegreizen naar Schotland op vaste data met individuele inschrijving

Wilt u een reis maken door Schotland, maar u ziet er tegen op om alles te regelen en zelf te rijden?

Dan is een vlieg/busreis voor max. 7 deelnemers, waar u individueel op in kunt schrijven een ideale manier.

 • U kunt ontspannen naar de reis toeleven en tijdens de reis genieten
 • Uw chauffeuse/reisleidster kent het land door en door en kan u dus hele mooie plekken laten zien
 • U wordt vervoerd in een 9 persoons bus, die op plekken kan komen die onmogelijk zijn voor touringcars
 • Als er 6 aanmeldingen zijn gaat de reis definitief door

De groepsreis met individuele inschrijving voor 2017 gaat helaas niet door

We hebben gemerkt aan de aanvragen, dat vrij veel mensen graag een wandelvakantie zouden willen doen, maar het niet aandurven om dat alleen te doen of zich aan te sluiten bij een Engels sprekende groep.

Wij hebben de Cateran Trail vorig jaar zelf gelopen en vonden hem prachtig en met een normale conditie goed te doen en hebben besloten om hem in 2017 aan te bieden als groepsreis vanuit 1 B&B.

Helaas heeft zich op 1 februari 2017 nog maar 1 gegadigde gemeld en willen we de eigenaresse van de prachtige B&B waar we zouden verblijven niet het brood uit te mond stoten nu het met de inschrijvingen niet goed loopt, maar zij nog steeds haar kamers voor ons vasthoudt. We hebben haar daarom voorgesteld, dat we deze groepswandelreis nog wel op onze website laten staan, maar dat zij haar kamers weer in de markt kan zetten. Zouden er zich toch nog liefhebbers aanmelden en kan de reis alsnog doorgaan, dan gaan we alles op alles zetten om goede vervangende accommodatie te vinden. 

U kunt deze groepswandelreis ook boeken als u zelf een groep van min. 6 deelnemers hebt. U kiest dan zelf een datum en wij zoeken uit of het mogelijk is of bieden een vervangende datum. 

Op de eerste dag maken we eerst een mooie rit en bezoeken Dunnottar Castle hoog op een heuvel aan de kust en op de laatste dag rijden we door het lieflijke Kingdom of Fife en neuzen heerlijk rond in het dorpje Falkland en bezoeken Falkland Palace en Gardens. Op deze manier wordt het een prachtige combinatie van lekker zelf actief zijn tijdens de wandelingen en achteruit geleund  zitten in ons 9 pers. busje op de heen-en terugweg.

Klik op groepsreis The Cateran Trail om de complete beschrijving te lezen. Er kunnen max. 7 mensen mee.

Deze groepsreis van 2016: De prachtige Highlands en Isle of Skye kunt u vanaf nu boeken als u een groepje van 6 personen hebt

Deze reis heeft plaats gevonden op 12 juni 2016 jl.

Een 7 daagse reis waarin we via de oostkust met de indrukwekkende ruïne van Dunnottar Castle en het Cairngorm National Park naar de Highlands en Skye reden. Schitterende ritten in de Highlands, een safari met een ranger, Talisker Distillery, het eiland Raasay bij Skye en een boottocht op de privé boot van de eigenaars van de B&B op Isle of Skye. We verbleven op adressen waar we een warm welkom kregen. Klik op De prachtige Highlands en Isle of Skye voor de uitgebreide beschrijving.  

Deze groepsreis, die wel 3 jaar op het programma hebben gehad: De Mysterieuze Highlands en Bonnie Loch Lomond kunt u vanaf nu ook boeken als u een groepje van 6 personen hebt

De  7 daagse bus/vliegreis met individuele inschrijving naar de Mysterieuze Highlands of Scotland en Bonnie Loch Lomond, die in 2014 en 2015 drie maal op het programma stond, werd zo enthousiast ontvangen, dat we hem in 2016 opnieuw aangeboden hebben.

Schitterende tochten en wandelingetjes in The Highlands, met de gondel de berg op, Loch Ness vanaf Urquhart Castle, Fort George waar we misschien ook wel dolfijnen zien, een rondrit op het hele stille schiereiland Ardnamurchan, een rit met de beroemde Jacobite Steam Train (die van Harry Potter), een boottocht op Loch Lomond en vele andere prachtige plekken.

Bij Groepen vindt u nog meer reizen, die u met een groepje van 6/7 personen kunt boeken

Wat denkt u bijv. van:

 • een reis in Classic Cars op eigen gelegenheid of met begeleiding?
 • een reis naar de prachtige westkust van Schotland?
 • een whiskyreis in een 9 pers. busje met chauffeur/reisleider, zodat u allemaal kunt genieten van de heerlijke whisky?


We kunnen ook een helemaal op maat gemaakte reis voor 6/7 personen voor u samenstellen, waarin u aangeeft wat u allemaal wilt doen en zien. Neem contact op zodat we kunnen overleggen, waarna we een voorstel voor u kunnen maken.